VOLG ONS OP

Fresh onions

EEN EIGENTIJDS FAMILIEBEDRIJF

Fresh Onions bvba (Meulebeke) is opgericht in oktober 2007 in partnership. Ondertussen zetten Sofie Verbrugghe & Stefaan Lannoo hun familiebedrijf alleen verder met een jarenlange ervaring en passie voor uien. Je vindt op deze site informatie over het bedrijf, onze kennis van bewaren  en uiteraard ons gamma.

Fresh Onions biedt in een goede werksfeer tussen medewerkers en zaakvoerders een antwoord op vragen van allerhande industriële voedingsbedrijven en voedselverwerkende nijverheid. Het cliënteel bestaat uit vis-en vleeshandelaren, saus-fabrikanten, industriële bedrijven voor catering, bedrijven met een aanbod van groenten, kortom het retailcircuit dat diensten en goederen voor persoonlijk gebruik levert aan de consument.

 

Fresh Onions beschikt over geavanceerde technologie voor het oogsten, bewaren en verwerken van onze producten. Maar we behouden het respect voor de ambachtelijkheid van onze stiel: ons bedrijf wordt gerund door mensen met kennis, voldoening in hun taak en klantvriendelijkheid.

 

We houden ons strikt aan veiligheidsnormen en voorwaarden van voedsel-inspecties teneinde onze klanten niets minder dan topkwaliteit te kunnen bieden. Het stelt ons in staat om als bedrijf te blijven groeien en onze goede reputatie verder uit te bouwen.

We namen een goede start als zelfstandig bedrijf en hebben de ambitie om verder uit te groeien met garantie op dezelfde kwaliteit en service zoals onze klanten ondertussen gewoon zijn.

Een bedrijf dat voedingsmiddelen verwerkt, is onderhevig aan strenge regels die worden opgelegd door het ministerie van Volksgezondheid. Uiteraard staan wij hier achter en hebben de HACCP-normen van meet af aan strikt geïmplementeerd en opgevolgd in de volledige werking.

HACCP staat voor Hazard Analysis - Critical Control Points. Vertaald betekent dit letterlijk Gevarenanalyse – Kritische controlepunten. Het komt erop neer dat we ons eigen bedrijf continu evalueren op mogelijke risico's voor de volksgezondheid, iets wat we nauwgezet opvolgen.

Meer informatie rond de HACCP-normen kan hier worden nagelezen.

 

We gaan nog een stap verder en zijn momenteel in de laatste voorbereidingsfase voor een certificaat van Comeos Food, een beroepsvereniging die helpt om de veiligheid te beheersen bij onze werking. Comeos Food waakt mee over de voedingskwaliteit en voedselveiligheid bij bedrijven in de agro-voedingssector. Meer info.

WEBDESIGN

AS-VIDEO & NOLOXBOX