VOLG ONS OP

ONS GAMMA

MET PASSIE GETEELD

Fresh Onions is dé specialist voor het telen van verschillende soorten en het bewaren van ajuinen. Alle varianten in ons aanbod zijn gepeld te verkrijgen of verwerkt in de gewenste vorm (blokjes, frietjes, ringen of schijven).

GELE UIEN

De meest bekende soort, gekenmerkt voor zijn stevig wit vruchtvlees en pittige smaak. We telen er van Nederlands en Spaans origine. Ze zijn rijk aan vitamine B en C en bevatten noodzakelijke mineralen zoals calcium, fosfor en magnesium.

RODE UIEN

Iets pittiger van smaak dan de gele. Door de kleuren zeer geliefd ter decoratie van salades, maar evenzeer geschikt voor warme gerechten (soepen, sauzen). Rijk aan vitamine B en C, calcium, magnesium en fosfor.

ROZE UIEN

Een kruising van de twee bovenstaande. Dankzij de delicate smaak is deze soort geschikt voor allerhande gerechten. Rijk aan vitamine B en C, calcium, fosfor en magnesium.

SJALOTTEN

Kleiner dan uien en iets verfijnder van smaak. Sjalotten zijn gemakkelijk verteerbaar en geschikt voor tal van gerechten. Ze zijn rijk aan vitamine C, calcium, ijzer en anti-oxidanten.

WEBDESIGN

AS-VIDEO & NOLOXBOX